Zikmu By Parrot - Ασύρματα ηχεία Hi-Fi Design By Phillipe StarckΜετά από σχεδόν 3 χρόνια έρευνας και συνεργασίας με ειδήμονες του ήχου, η γαλλική εταιρία Parrot, φέρνει στην παραγωγή ένα ζευγάρι διαφορετικών, μοναδικών ηχείων. Τα Zikmu, Parrot By Starck, είναι ένας τολμηρός συνδυασμός σχεδιασμού και υψηλής απόδοσης ακουστικής. Ένα κομψό έργο τέχνης, που μπορεί να ενταχθεί μοναδικά σε κάθε χώρο, με την υπογραφή του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Philippe Starck.

Ασύρματη σύνδεση. Ξαναζήστε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας, μεταφέροντάς την μέσω Wi-Fi στα ηχεία. Περάστε τη μουσική σας με στυλ, μέσω Bluetooth από το κινητό σας. Πλήρης συμβατότητα iPhone-iPod.
Με την τοποθέτηση της συσκευής σας στον σταθμό παροχής "Docking Station", μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ενώ αυτή επαναφορτίζεται. Επιπλέον δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης, μέσω RCA.
 
O πολυβραβευμένος σχεδιαστής Philippe Starck εντυπωσιάζει για ακόμα μία φορά και δημιουργεί το ηχείο Zikmu, ένα τολμηρό συνδυασμό σχεδιασμού και υψηλής ακουστικής απόδοσης. Απολύτως στο πνεύμα της εποχής, το Zikmu είναι συμβατό με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες πηγής και μετάδοσης ήχου όπως, iPhone, MP3 Players, iPod, Bluetooth, και Wi-Fi. Το Zikmu είναι ένα ηχείο πρωτότυπο όσο και το όνομα του. Από τεχνικής πλευράς δίνει μία συναισθηματική αίσθηση ρεαλισμού, οποιαδήποτε μουσική και αν παίζει, όποια και αν είναι η πηγή. Αναπαράγει έναν αιθέριο ήχο σαν ανεπαίσθητο παλμό στον αέρα.

Ο σχεδιασμός του βασίζεται στην ιδέα της απόλυτης απλότητας, με σύγχρονη και αφαιρετική αισθητική, έτσι ώστε να παρέχει αυτό για το οποίο προορίζεται, ασυναγώνιστο κρυστάλλινο ήχο. Με τη χρήση των απαραίτητων υλικών ο Philippe Starck δημιούργησε ένα διαχρονικό Piece Of Art.

Official Web Site: www.zikmu.parrot.com
     

Σύνδεση με iPhone   Ασύρματα ηχεία HiFi   Zikmu By Parrot   Τεχνολογία NXT

     
Το ηχείο ελέγχεται από ψηφιακό επεξεργαστή σήματος και το γούφερ είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να ακτινοβολεί προς το πάτωμα, ενώ το κάτω μέρος της καμπίνας είναι καμπυλωμένο. Η τεχνική αυτή έχει σαν στόχο την ελαφρά ενίσχυση των μπάσων από το δάπεδο. Ο εσωτερικός επεξεργαστής που διαθέτουν τα ηχεία Zikmu υποστηρίζει αρχεία μορφής MP3 και WAV ενώ η ισχύς εξόδου του ενισχυτή τάξης D είναι 100 Watts RMS συνολικά και για τα δύο ηχεία.

Σύμφωνα με την εταιρία, η απόκριση του συστήματος είναι 50Hz έως 20kHz.
Το εντυπωσιακό Zikmu μπορεί να συνδεθεί με το αγαπημένο σου iPod ή iPhone, μέσω Bluetooth ή WiFi, και να αναπαράγει τα κομμάτια που επιθυμείς όπως δεν τα έχεις ξανακούσει. Χάρη δε στο τηλεχειριστήριο, μπορείς να αλλάζεις κομμάτι από τον καναπέ σου, ενώ είσαι χαλαρός και άνετος.
 
Έπειτα από την σχεδίαση του σιδηροδρομικού σταθμού EuroStar, την σχεδίαση του οπτικού ποντικιού της Microsoft, και τη σχεδίαση του διάσημου λεμονοστύφτη Juicy Salif για την εταιρία Alessi, o Philippe Starck, ένας από τους πιο γνωστούς βιομηχανικούς σχεδιαστές του 20ου και (όπως φαίνεται και του 21ου) αιώνα, έδωσε μια χείρα βοηθείας στην εταιρία Parrot για την κατασκευή ενός ηχείου που ονομάζεται Zikmu.

Το εν λόγω ηχείο προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή (PC ή Mac) και κινητό τηλέφωνο, μέσω Bluetooth ή Wi Fi και διαθέτει Docking Station για να φιλοξενήσει iPod και iPhone ενώ δεν λείπει και η κλασσική είσοδος με RCA.
 
Ο Phillipe Starck δήλωσε:

"Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε απλά ακόμα ένα ηχείο. Εστιάσαμε περισσότερο στις δονήσεις του αέρα.

Ουσιαστικά υπάρχει μια τρισδιάστατη δόνηση, με την έννοια ότι ο αέρας γίνεται αντιληπτός σαν ανθρώπινη παρουσία, σαν άρωμα".

Τα Zikmu είναι το προϊόν που προέκυψε από τη συνεργασία της εταιρίας ακουστικών Parrot και του διάσημου σχεδιαστή Phillipe Starck. Πρόκειται για ένα σετ ηχείων ύψους 80cm τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω Bluetooth.
 
Η χρησιμοποίηση τεχνολογίας NXT και το γεγονός ότι εκπέμπει και από τις δύο πλευρές (καθ' ότι δίπολο), είναι χαρακτηριστικά που, σύμφωνα με την εταιρία, προσφέρουν καλύτερη διάχυση του ήχου στον χώρο και λύνουν κάποια από τα προβλήματα που μερικές φορές αποδίδονται στις καμπίνες ηχείων κλασικής σχεδίασης.

Η διάδοση του ήχου γίνεται σε 360° χάρι στη τεχνολογία NXT της Parrot,
η οποία χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά επίπεδη μεμβράνη που παράγει δονήσεις μικρής κλίμακας σε ολόκληρη την επιφάνεια του ηχείου.

Τα Zikmu συνοδεύονται από τηλεχειριστήριο και είναι διαθέσιμα σε πέντε χρώματα.

   


Μπορείτε να μας επισκέπτεστε στις νέες εγκαταστάσεις της Apopsis Sound...


Πλήρης εκθεσιακός χώρος.
Εύκολη πρόσβαση από τον περιφερειακό.
Άνετο Parking!!
 Ώρες λειτουργίας του καταστήματος: Δευτέρα εώς Παρασκευή από τις 9:00 εώς 14:00 είτε με ραντεβού.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε που και πως θα μας βρείτε...

Ετεοκλέους 41 Χαριλάου 542 50 Θεσσαλονίκη Τηλ&Fax: +30 2310 322155 E-mail: sales@tivoliaudio.com.gr Site: www.apopsissound.gr


Επιστροφή...