Λίγα λογια για την εταιρεία μας...
Η εταιρεία μας Apopsis Sound έχει ειδικευτεί στα ηχητικά προϊόντα τα τελευταία 30 έτη. Είμαστε αντιπρόσωποι πολλών επώνυμων προϊόντων. Εντούτοις, εδώ και 13 χρόνια το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας μας γίνεται από τα προϊόντα της Tivoli Audio για τα οποία είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για Ελλάδα και Κύπρο. Η Tivoli Audio είναι επίσης το εμπορικό σήμα που μας έφερε στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς στα ηχητικά προϊόντα. 

Η ενασχόληση με την Tivoli Audio μας βοήθησε να ανακαλύψουμε νέους συνεργάτες και όχι μόνο σε καταστήματα ηχητικών συσκευών. Έχουμε συνεργαστεί με όλες τις μεγάλες αλυσίδες του ηλεκτρικού εξοπλισμού και επίσης με όλα τα παραδοσιακά ηχητικά καταστήματα και Design Shops και ειδών δώρων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα που αποτελούν την ομάδα υποστήριξης της επιχείρησης. Υπάρχει επιπλέον μια πολύ σωστή οργάνωση με τα Graphics, τους σχεδιαστές, τους δημοσιογράφους και τα περιοδικά κ.α. 
 
Η εταιρεία μας φημίζεται για την υποστήριξη και το After Sales Service που παρέχει σε όλους τους καταναλωτές των προϊόντων μας. H ενημερωμένη και συχνά ανανεώσιμη ιστοσελίδα μας (www.apopsissound.gr), βοηθά τον καταναλωτή και τους Dealer να λύσουν όλες τους τις απορίες και να επιλέξουν σωστά το προϊόν που τους ενδιαφέρει.

Τα προϊόντα που επιλέγουμε και επιλέξαμε κατά καιρούς είναι  ποιοτικά, επώνυμα, Gadget και έχουν την ίδια φιλοσοφία και πολιτική προώθησης.

Συχνά βγάζουμε προσφορές στα εμπορεύματά μας και μπορείτε να ενημερώνεστε είτε από το E-shop μας www.apopsishop.gr  είτε ακολουθώντας μας στο facebook: https://www.facebook.com/ApopsisSound/?fref=ts

Πέτρος Γαβριηλίδης
Εμπορικός ΔιευθυντήςΜπορείτε να μας επισκέπτεστε στις νέες εγκαταστάσεις της Apopsis Sound...


     


Πλήρης εκθεσιακός χώρος.
Εύκολη πρόσβαση από τον περιφερειακό.
Άνετο Parking!!
 Ώρες λειτουργίας του καταστήματος: Δευτέρα εώς Παρασκευή από τις 9:00 εώς 14:00.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε που και πως θα μας βρείτε...

Ετεοκλέους 41 • Χαριλάου 542 50  Θεσσαλονίκη Τηλ&Fax: +30 2310 322155 E-mail: sales@tivoliaudio.com.gr Site: www.apopsissound.gr
     

     
     
Τώρα στο facebook   On Line Shop   Νέο Site της Tivoli   Νέο Site της GENEVA

     
Τα τελευταία χρόνια η Apopsis Sound είχε ως κύριο μέλημα της, την καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες της.

Εκτός από τις τηλεφωνικές γραμμές
τα Ε-mail και την προσωπική επαφή τώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, facebook.
 
H Apopsis Sound έχει δημιουργήσει
για όλους τους πελάτες της το νέο δικτυακό της τόπο www.apopsishop.gr.

Mπορείτε να περιηγηθείτε και να προμηθευτείτε εύκολα, γρήγορα και απλά τα φημισμένα ραδιόφωνα της Tivoli Audio, τα μοναδικά ηχητικά συστήματα της Geneva...
 
Είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για Ελλάδα και Κύπρο της Tivoli Audio.

Είναι το εμπορικό σήμα που μας έφερε στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς στα ηχητικά προϊόντα και όχι μόνο.
 
Σας ανακοινώνουμε την ανανέωση
του Web Site της GENEVA.

Πληθώρα φωτογραφιών, Video
κριτικές από διάφορα περιοδικά
τεχνικά χαρακτηριστικά και
άλλα πολλά μπορούν να σας
καθοδηγήσουν με τον καλύτερο
τρόπο σ ότι αφόρα την GENEVA
.